Tällä hetkellä olen käynyt innokkaasti katselemassa millaista katumuotia Ruotsilla on tarjota. Vaikka Ruotsia en hirveästi kannatakaan fanaattisen jääkiekkoinnostukseni takia, täytyy myöntää että kyllä sielläkin aika hienoja tyylejä ihmisiltä löytyy. Aivan ihastunut olen laukkuihin mitä tuolla sivustolla on, mistä he löytävät niitä?!

 Miinuksena täytyy myöntää, että joskus tuntuu, hetken aikaa sivustoa selattuani, että kaikki ihmiset ovat niin sanotusti 'samasta puusta veistettyjä', kaikilla on jotenkin samanlainen tyyli. Huomaa helposti mikä on muodissa, esimerkiksi tällä hetkellä ne tuntuvat olevan maiharityyppiset kengät.

En halua nyt toimia minään 'muotipoliisina', jokaisella on oma, yhtä hyvä tyyli, mutta tässä muutamia suosikkejani (huomaa, että nyt syksyn tullen pidän kaikista tummasävytteisistä ja mustista vaatteista):

  • Tässä asussa pidän valtavasti noista kengistä ja sekä siitä, että se on ihanan syksyinen. Myös tuo kirjekuorilaukku herätti huomioni.
  • Tämä  on aika perus asu, mutta tuo takki.. nam!
  • Oi, tästä pidän todella paljon! Kaikki osuu kohdalleen. Asu on myös tarpeeksi omaperäinen ja tuo laukku.. tahtoo samanlaisen!