1101372.jpg 

Ihanaa, kun on joulukuu! Ja on lunta.. Tosin pakkasta saisi olla vähän vähemmän, jos minulta kysytään, mutta onneksi ei ole loskaakaan. Tänään suunnitelmissa olisi katsoa Serranon perhettä ja muuten vain löhöillä, koska oltuani ystäväni synttäreillä olen vieläkin aivan poikki. Ja pitäisi vielä tehdä ne ah niin ihanat läksytkin. Onneksi on viimeinen jakso menossa ennen lukulomaa, niin ehkä nyt voisi ottaa itseänsä niskasta kiinni ja oikeasti lukea! :) Tosin koulu ei ole ikinä ollut mikään painajainen minulle, olen vain laiska lukemaan ja tekemään läksyjä, mutta eiköhän vähän kaikki ole?

Olen miettinyt myös sitä mitä pistäisin koulumme itsenäisyyspäiväjuhliin. Löysin Diane von Furstenbergin ja Chloén  syksyn 07 mallistosta nämä kaksi, jotka miellyttivät eniten silmääni (tosin tuskin tulen ikinä saamaan niitä :D):

1101378.jpg

Tässä asussa eniten itseäni miellyttää mustavalkoisuus ja hanskat, muutenkin asu on tyylikäs, vaikka tuskin sopisi ihan itsenäisyyspäivän viettoon. (Diane von Furstenberg)

1101410.jpg

Tämäkään asu tuskin sopisi itsenäisyyspäivän viettoon, mutta pidän sen yksinkertaisuudesta ja siitä, että se on musta. Tosin kengät voisivat olla toisenlaiset, itse pitäisin ihan mustista piikkikärkisistä korkokengistä. (Chloé)